Ammattilaisten NC-koodieditori


Muokkaa NC-koodia nopeasti ja tehokkaasti

Kaikki kaipamaasi editointityökalut yhdessä ohjelmassa

Cimco Editissa on kattava kokoelma editointityökaluja, jotka vastaavat nykyaikaisen CNC-ohjelmoinnin vaatimuksia. NC-tiedostojen kokoa ei ole rajoitettu ja Cimco Edit sisältää CNC-koodille suunnattuja työkaluja kuten rivien numerointi ja uudelleennumerointi, erikoismerkkien hoitaminen, sekä XYZ-rajojen seuranta. Se sisältää myös matematiikkafunktioita kuten perusmatematiikka, kierto, peilaus, työkalunkompensointi ja siirto. Cimco Edit tarjoaa myös kaikki ominaisuudet, jotka tulisi odottaa editorilta kuten tekstialueiden raahaaminen. Cimco Editiä voi muokata mihin tahansa CNC-ohjelmointiympäristöön.


Visualisoi koodisi ja välty yllätyksiltä

Simuloi ja korjaa ennen kuin menet työstökoneelle

3D-jyrsinnälle ja 2D-sorvaukselle on oma simulaatio, jolla voit seurata NC-ohjelman liikkeet rivi kerrallaan tai jatkuvana toistona. Tekemäsi muutokset ja korjaukset NC-ohjelmaan päivittyvät automaattisesti simulaatioon. Simulaation näkymää voi suurentaa, liikuttaa, kiertää ja mitata dynaamisesti. Cimco Edit tukee aineenpoiston visualisoinnin sekä työkalun ja pitimen törmäystarkastelun ja kaivautumisen.
Näe muutokset heti ja ilman turhaa etsimistä

Fiksua tiedostonvertailua

Cimco Editissä on nopea ja täysin räätälöityvissä oleva tiedostovertailuominaisuus, jolla näkee yleisemmät NC-ohjelmien ongelmat. Vertailu löytää tiedostoissa olevia eroja ja poistettuja tai lisättyjä rivejä mutta ei huomioi turhia muutoksia kuten uudelleennumerointia tai lisättyjä välilyöntejä. Erot voidaan esitellä joko rivi kerrallaan tai kaikki yhtä aikaa.


Ota yhteyttä

Cimcon edustaja Suomessa on Zenex Computing Oy.
Kysy enemmän ohjelmistosta tai pyydä tarjous.


Ota yhteyttä